Field Service Engineer

Ga jij er graag op uit, is cameratechniek jouw passie en staat kwaliteit voor jou op nummer één? Als Field Service Engineer bij VCS Observation zorg je dat camerasystemen en -netwerken altijd perfect werken.

Wat ga je doen?
Met de VCS-bedrijfswagen ga je er dagelijks op uit. Op verschillende locaties in jouw regio zet je jouw technische skills in:

  • Installeren, testen, configureren en beheren van CCTV-systemen en server- en storage-systemen.
  • Instructie geven aan gebruikers.

Pluspunt: jij komt overal
Als Field Service Engineer kom je op de meest uiteenlopende locaties. De ene dag werk je voor de politie, de gemeente of in een voetbalstadion. En de andere dag in een museum, treinstation, luchthaven of historische binnenstad. Volop afwisseling dus!

Dit heb jij in huis:

  • Mbo-niveau en goede kennis van elektrotechniek
  • Werkervaring en technische skills
  • Goede kennis van de Nederlandse taal
  • Rijbewijs B

Waarom zou je voor deze baan kiezen?

  • Omdat je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt
  • Omdat je gaat werken in een sociaal en innovatief bedrijf
  • Omdat je een prima salaris krijgt en profiteert van goede regelingen
  • Omdat je bij VCS je ontwikkeling zelf in de hand hebt: als je verder wilt komen dan krijg je daarvoor alle kans

Interesse?
Denk jij ‘YES!!!’ na het lezen van deze vacature? Stuur jouw cv en motivatie naar Claudia van Ravenstein-Labee via hr@vcsobservation.com. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan bel je Claudia op 0416 541010. We maken je er graag op attent dat een integriteitsonderzoek deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.

Een kijkje achter de schermen
Benieuwd hoe een werkdag van een Field Service Engineer eruitziet? Lees het verhaal van Robert-Jan. 

Dit is VCS
Overal in het land vervult VCS een sleutelrol op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Met adequate veiligheidsinformatie, gegenereerd door moderne cameranetwerken, IoT-sensoren en geavanceerde technologieën. Zoals kunstmatige intelligentie, deep learning en data science.

De platformen en apps van VCS ontsluiten deze informatie voor professionals en beleidsmakers. Zodat zij sneller, betere beslissingen kunnen nemen op basis van betrouwbare data.

VCS is aanwezig waar veel mensen samenkomen. Bijvoorbeeld in steden, het openbaar vervoer, lucht- en zeehavens, musea, winkelcentra en stadions. We dragen zorg voor zowel hardware, infrastructuren en netwerken als voor technology en innovation.

www.vcsobservation.com

Geplaatst op
18-07-2019
Aantal uur
39
Opleidingsniveau
Mbo
Carriere
Medior